In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

22 juni 2011

Officiële publicaties 22 juni 2011

Exploitatievergunning
Ingevolge artikel 2.3.1.2. van de Algemene Plaatselijke Verordening Eindhoven is een vergunning nodig van de burgemeester voor het exploiteren van een horecabedrijf.
De volgende aanvraag om een exploitatievergunning is ingediend:

Zaaknummer, Adres/Omschrijving
11/1845, Wilhelminaplein 14, horecabedrijf "Auberge Nassau" m.b.t. een wijziging van nieuwe leidinggevende(n) en van de openingstijden

De aanvragen en bijbehorende stukken liggen vanaf vandaag, gedurende twee weken, ter inzage op het Inwonersplein (Stadskantoor). Voor adres en openingstijden zie colofon.
Heeft u belang bij deze vergunning? Dan kunt u binnen twee weken schriftelijk zienswijzen inbrengen bij de burgemeester. U kunt hierbij verzoeken om uw persoonlijke gegevens niet bekend te maken.
De zienswijzen kunt u richten aan het hoofd van de sector Vergunningen, Toezicht & Handhaving, Postbus 90150, 5600 RB Eindhoven.
BRON

Geen opmerkingen: