In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

05 november 2011

ED 04-11-2011 Toch beperkte herinrichting Wilhelminaplein

Tijdens een toelichting over ontwikkelingen in de wijk gaf gemeentelijk wijkcoördinator voor De Bergen, Gied Alferink, donderdagavond bekendheid aan de plannen. De stichting waarin bewoners, horeca en ondernemers zitten, heeft zich vooral beziggehouden met de plannen voor de afgeblazen reconstructie. Daarbij werd tevens onderzocht of een parkeergarage onder het plein financieel en technisch mogelijk is. Na het terugtrekken van het budget maakten enkele leden van de stichting plaats voor 'nieuw bloed'.
Alferink benadrukte dat het een eerste aanzet is tot mogelijke veranderingen aan het plein. "De stichting wil de buurt betrekken omdat éénrichtingverkeer ook van invloed is op het verkeer in hun straten." Voor de herinrichting is nog geen budget, volgens Alferink.

BRON

1 opmerking:

Anoniem zei

NOOT !!
Het betreft hier slechts een idee van ondernemers en een aantal bewoners. Het idee moet nog helemaal bekeken en doorgelicht worden door de gemeente.
Er is nog geen sprake van een definitief plan !!