In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

09 december 2014

ED 25-11-2014 De Gaper het beste café van de regio Eindhoven

BRON


Café De Gaper op het Wilhelminaplein in Eindhoven
Met een negentiende plaats in de Café Top 100 van horecamagazine Misset Horeca mag De Gaper aan het Wilhelminaplein in Eindhoven zich het beste café van deze regio noemen. Voor het derde jaar op rij stijgt De Gaper op de ranglijst.
In 2012 kwam het de lijst binnen op plaats 79 en de afgelopen twee jaar eindigde De Gaper op respectievelijk de 50e en de 33e plaats.
Sjoerd Bannier en Jan Joost de Jong, de uitbaters van het café, zijn blij met de mooie plek op de ranglijst. "We hadden het niet verwacht", aldus Bannier. De kracht van De Gaper is volgens Bannier de band met de klant. "We letten erop dat een van ons altijd aanwezig is.
Veel klanten kennen we bij naam en we weten wat ze drinken. Ik snap dat dit voor grotere cafés lastig is maar voor een klein café als het onze is het dé manier om jezelf te onderscheiden van de rest."

Geen opmerkingen: