In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

19 september 2012

06 sep 2012 Gitaren op de grond trekken de aandacht voor I4-Muzique.nl


Afgelopen nacht zijn door de binnenstad van Eindhoven grote gitaren gespoten ter promotie van I4-Muzique. Sinds enige tijd verkoopt deze winkel aan de hoogstraat 151 namelijk niet alleen DJ/Recording apparatuur, maar ook gitaren.
“Middels deze ludieke actie willen we iedereen attent maken op de uitbereiding van ons assortiment”, aldus Harold de Kinderen, eigenaar van I4-Muzique. “We hebben in samenwerking met een marketingbureau gekozen voor milieuvriendelijke krijtspray, welke na een stevige regenbui automatisch weer verdwenen is”.De gitaren zijn te vinden door de gehele binnenstad en Strijp-S.
I4-muzique is een winkel en webwinkel nabij het centrum van Eindhoven. Ze zijn specialisten op het gebied van studio apparatuur, software, DJ, pro-audio en muziekinstrumenten waaronder synthesizers, digitale piano’s, gitaar en basgitaren, versterkers, effecten en accessoires zoals stands, krukken, snaren en nog veel meer. Daarnaast bouwen zij voor studio en live doeleinden Windows en Apple computers op maat.
Ook een gitaar gezien in de binnenstad van Eindhoven? Maak er een foto van, share hem op de facebook wall van I4-Muzique en maak kans op een gratis gitaar!




Geen opmerkingen: