In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

13 september 2012

RP 24 juli 2012 Bradley’s Circus


17808  320x240 20120722 bradleyscircus 004 Bradleys Circus   Wilhelminaplein (Eindhoven) 22/07/2012Mattanja Bradley is het gezicht en de stem van Bradley’s Circus, een band die zich niet snel met één muziekstroming laat omschrijven: rootsrock, rockabilly, country, rock en nog veel meer invloeden kun je verwachten als je dit vijftal hoort. Tevens hebben ze een zeer goede live reputiatie, welke ik uit ervaring kan bevestigen. Vanmiddag staan ze in het zomerzonnetje (ja, rock ‘n roll meeting en bluesplein hebben echt geluk met het weer in deze kwakkelende zomer) voor een bomvol plein te spelen.
Duidelijk is dat de band veel bekenden in het publiek vooraan bij het podium hebben staan: er wordt over en weer gegroet en er heerst een familiair sfeertje. Na een korte opbouw van het podum begint de band stipt op tijd, en weet in no time als bijna vanzelfsprekend te overtuigen. De presentatie is beheerst, de muziek perfect en het gevolg alweer een goed optreden. Hoewel de geluidsman in zijn enthousiasme wellicht ook wat te veel meegesleurd wordt: feit is dat het geluid meer dan gemiddeld hard staat, een klein minpuntje voor de mensen die vooraan dicht bij de PA staan en die continu hun oren dicht staan te houden…

BRON

Geen opmerkingen: