In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

13 september 2012

WK 24 juli 2012 Introductieweek nieuwe studenten

TU/e, Fontys Hogescholen en Design Academy slaan dit jaar de handen ineen om samen de introductie LichtIn 2012 te organiseren voor nieuwe studenten in Eindhoven. De introductie vindt plaats op donderdag 23 en vrijdag 24 augustus. Zo’n 7.000 eerstejaars krijgen dan de mogelijkheid kennis te maken met Eindhoven als studentenstad. De introductie begint in Beursgebouw Eindhoven waarna op 4 grote pleinen in het centrum de sport-, cultuur-, studie- en studentenverenigingen zich presenteren. Dit loopt uiteen van sportactiviteiten tot een politiek debat. Daarnaast maken de studenten ook kennis met het Frits Philips Muziekcentrum.
De Dag van de Student wordt afgesloten met een feest in Beursgebouw Eindhoven. Na het feest logeren de nieuwkomers van Fontys en DAE op een camping bij de Karpendonkse Plas, de TU/e-studenten slapen in studentenhuizen. Vrijdagochtend start met een katerbrunch en inschrijfmarkt waar de verenigingen zich nogmaals presenteren. Daarna gaan de studenten van Fontys en DAE naar Stratumeind, hebben de TU/e studenten hun traditionele cantus en loopt de intro ten einde.



Geen opmerkingen: