In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

08 mei 2012

ED 21-04-2012 Extra activiteiten bij jarige duurzame markt


De duurzame weekmarkt op het Wilhelminaplein viert zaterdag het driejarig bestaan met enkele activiteiten. Naast het gewone aanbod van biologische producten staat er ook een aantal extra kramen met bloemen, tuinplanten, kruiden en informatie over duurzame energie.
Bovendien komt er een grimeur en een kar met biologisch schepijs en er loopt een kok rond die met allerlei producten van de markt lekkere hapjes voor de bezoekers maakt.

Voorzitter van de stichting duurzame weekmarkt Nol van Poppel, die met zijn biologische vleeskraam De Blije Big elke zaterdag op de markt op het Wilhelminaplein staat: "De markt trekt steeds meer bezoekers, ook uit de regio. Veel expats weten ons te vinden. We hopen komend jaar uit te breiden met onder meer een kraam met vis en een met fair trade spulletjes."

Op de duurzame weekmarkt op zaterdag van 10.00 tot 16.00 uur is een ruim aanbod van biologische voedingsproducten uit eigen regio, zoals groenten, kaas, vlees, brood en delicatessen.


BRON  

Geen opmerkingen: