In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

08 mei 2012

GE 05-04-2012 Paaslive in Wilhelmina


BRON  

Café Wilhelmina kent het paasweekend een vol programma. Wie van muziek houdt, kan maar liefst 3 dagen aaneen terecht in dit gezellige podiumcafé.
Benefiet festival
Op zaterdag 7 april vindt er een benefietfestival plaats, waarvan de entreeopbrengst naar de Roparun gaat. De Roparun houdt een estafetteloop van Rotterdam naar Parijs en weer terug. Het bij elkaar gelopen geld van diverse sponsoren en sympathisanten gaat naar de kankerbestrijding. Het programma begint om 20.00 uur met Allez Soldaat, de band van ex PSV’er Bjorn van de Doelen. Hij wordt afgelost door de Mississippi Delta Brothers, met als gast Koos Cornelissen op de gitaar. De avond wordt afgesloten door Vilt Rock, een nieuwe rockband uit Eindhoven. De entree voor deze avond is 12,50 euro.
SouleXX
Op 1e paasdag, zondag 8 april, treedt SouleXX op, Een Soul band, bestaand uit 13 man/vrouw, met op het repertoire werk van onder andere de Three degree’s, Tavares, Gibson Brothers en James Brown. Na afloop is er een afterparty met Ray Elpee’s Soulshow. Het optreden begint om 20.00 uur en de toegang is gratis.
Northsyde 
Op 2e paasdag, maandag 9 april, treedt de Britse funkrock band Northsyde op. Zij speelden in 2009 met Koninginnedag op het Wilhelminaplein onder de naam ‘Funky Dory’. De band heeft inmiddels onder de naam Northsyde 2 cd’s uitgebracht, de 3e staat er aan te komen. Het optreden begint om 17.00 uur en de entreeprijs is 5 euro.

Geen opmerkingen: