In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

20 december 2012

16-12-2012 Traditionele Kerstmarkt op het Wilhelminaplein


Op 16 december vind er op het Wilhelminaplein weer de traditionele kerstmarkt plaats, georganiseerd door diverse ondernemers (winkeliers) uit De Bergen ism Cafe Wilhelmina. De mark heeft een warme, gezellige uitstraling met een hoog Anton Pieck-gehalte. aanvang 13.00 uur, entree gratis.

BRON









16 december is het weer zo ver! Op het wilhelminaplein vind alweer de derde keer de traditionele kerstmarkt plaats, georganisserd door diverse ondernemers uit De Bergen in samenwerking met Cafe Wilhelmina.
Tijdens deze gezellige kerst en wintermarkt worden er vele activiteiten, stalletjes, kramen en workshops gehouden door de winkeliers en galleriehouders.  Natuurlijk is er ook aandacht voor de kids, en zijn er speciale kinderactiviteiten. Dit jaar kun je onder andere genieten van mini-workshops taartdecoreren door Keekies, er kunnen kerstukjes worden gemaakt, er is een sprookjeskamer met vrolijke kinderartikelen!
Een Anton Pieck-achtige ambiance, vuurkorven en wie weet wel echte sneeuw zorgen voor een gezellige middag op het plein. Winterplein Eindhoven is open van 13.00-18.00u.

Geen opmerkingen: