In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

04 december 2012

DB 30-11-2012 Mountainbiken in het donker!


Op zaterdag 15 december organiseert WielerTouringClub Café Wilhelmina voor de vijfde keer de Winteravondronde, een spannende mountainbiketocht in het donker. De start is tussen 18.00 en 18.30 uur bij Café Wilhelmina op het Wilhelminaplein in het centrum van Eindhoven.
De tocht is ongeveer 33 km lang en gaat grotendeels over onverharde paden in de bossen tussen Eindhoven en Valkenswaard. Er is een stop, compleet met glühwein, bij het Stayokay hostel in Valkenswaard. Fietsers rijden in verschillende groepen en zijn verplicht goede verlichting op hun fiets aan te brengen en een helm te dragen. Na afloop is er een bewaakte fietsenstalling en kan er onbezorgd nagepraat worden bij Café Wilhelmina.

Inschrijven
Inschrijven kan online tot en met 14 december. De kosten voor deelname zijn bij voorinschrijving 4 euro. Op de dag zelf beslissen kan ook; inschrijven en startkaarten ophalen kan tussen 17.00 en 18.00 uur bij Café Wilhelmina. De kosten voor deelname zijn dan 5 euro.Voor meer informatie zie www.wtccw.nl/winteravondronde of mail winterronde@gmail.com 


BRON

Geen opmerkingen: