In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

23 november 2014

GE 09-08-2013 Weekend vol folk


Folkwoods mag dit jaar dan niet doorgaan, het is komend weekend alles behalve stil in Eindhoven...

Een aantal folkliefhebbers heeft het initiatief genomen om zaterdag 10 augustus een picknick te houden in het Philips de Jonghpark in Eindhoven, de plek waar normaal in het tweede weekend van augustus Folkwoods gehouden wordt. Iedereen is welkom om aan te schuiven Het is wel de bedoeling om zelf een kleedje, eten en drinken mee te nemen. Aan muzikanten de oproep om hun instrument mee te nemen.
Zondag 
Voor zondag 11 augustus heeft Stichting Bijzondere Folkprojecten (SBF) een kleinschalig alternatief folkfestival georganiseerd op het Wilhelminaplein in Eindhoven, genaamd MooiWeekend. Van 14.00 tot 22.00 uur treden verschillende artiesten op, buiten op het plein én binnen bij Café Wilhelmina en Café De Groot.
Uiteenlopende genres komen aan bod: van Ierse muziek en feestfolk tot wereldmuziek, Vlaamse balfolk en singer-songwriter. Een aantal artiesten die optreden, zijn: Sophie Cavez, Busy Lizzie, Vandiekomsa, Marktkoopman, 3bob4, The Happy Notes Society en Dylan van Meurs.
De toegang is gratis.
Kijk voor de volledige programmering op: www.folkprojec

Geen opmerkingen: