In deze weblog zal herstel plaats vinden van gegevens die op 6 februari 2011 verloren zijn gegaan. Ook zijn er zuster-blogs in de linker kolom op deze pagina te vinden met berichten die specifiek over één straat gaan.

23 november 2014

GE 24-07-2014 Rock-’n-rollen op het Wilhelminaplein

Het wordt weer swingen op het Wilhelminaplein dit weekend. De 9e editie van de jaarlijkse rock-’n-rollmeeting staat op de agenda voor zaterdag 26 juli. Zondag staat het plein in het teken van blues.

Het affiche van de jaarlijkse rock-’n-rollmeeting meldt 6 bands. Zaterdag vanaf 15.00 uur zorgen Ruki ‘V Bryuki, The Delta Bombers, The Backseat Boogie, The Kingshakes, The Unkool Hillbillies en The Hi Tombs ervoor dat de voetjes van de vloer gaan. En wanneer de bandleden van plaats wisselen, draait dj Gestel plaatjes.
Markt, autoshow, kapper
Tijdens de rock-’n-rollmeeting gaat het niet alleen om de muziek. Er is ook een markt met kleding, sieraden, elpees, dvd’s en cd’s. Opnieuw is er op het Wilhelminaplein een show met auto’s en motoren uit de jaren 60 van de vorige eeuw. Bovendien voorzien de kappers van Elf Elf and Murphy Lou iedereen die wil van een vetkuif of ander kapsel uit de rock-’n-rolljaren. Vanwege de lange wachtrij in voorgaande jaren is er dit jaar besloten dat je jezelf vooraf moet aanmelden.
Wie al eerder wil genieten van rock-’n-roll, kan vrijdag 25 juli om 21.00 uur terecht in café Wilhelmina voor een pre-party met The Backseat Boogie.
Bluesplein
Bluesliefhebbers komen op zondag 27 juli aan hun trekken. Dan verandert het Wilhelminaplein in het jaarlijkse Bluesplein met muziek van The Tightropes, Lightnin’ Guy, Texas Radio, Bullfrog Tattoo en The Eminent Stars. Tussen de sets op het buitenpodium, klinkt er in café Wilhelmina muziek van The Wilhelmina Bluesband en speelt Hoodoo Monks in het naastgelegen café De Groot.

Geen opmerkingen: